Реклама

За нас

Идеята на Obich.net 

 

Нашата мисия - да направим българите по-щастливи, като им помогнем да намерят най-подходящтият за тях партньор където и да се намират.

Ние сме първият портал свързващ българите както в България така и по света. Уникалната функция на нашата търсачка, помага да намерите хора близо до Вас или в опрделена от Вас държава.

Условията в нашата Родина карат много българи да се преместят извън нея или често да пътуват. Сигурни сме, че Ви се е случвало поне веднъж да сте в друг град и да се чудите как да намеря контакт наблизо? Ние сме точното решение на вашият проблем!

А може би се намирате в чужбина и искате да намерите контакт в България, или пък може би точно обратното? Изберете желаната от Вас държава в търсачката (изисква премиум абонамент) и започнете своето търсене.

Стараем се да поддържаме възможно най-високо ниво, за да сте максимално доволни и да намерите това, което търсите по-бързо.

За нас е важно да държим сайта чист, правете го и Вие, а ако забележите някакви нередности моля, сигнализирайте ни чрез страницата за контакт или като докладвате определен профил. Ще получите съответното възнаграждение в жълтици разбира се .

 

 

Реклама