Здравейте,

пиша ви този имейл, защото чувствата, които изпитвам са толкова силни, че мога да гръмна! Искам да споделя с всички моето щастие, защото го търсех от толкова много време.  След развода преди 11 години, мислех, че светът свършва и вече съм твърде стара за нови запознанства. Повечето сайтове за запознанства са пълни с млади хора или доста арогантни и необразовани господа над средната възраст. Аз като човек на изкуството се отвращавам от това!

От една моя позната чух за вашият сайт, и след дълго умуване се регистрирах. В началото влязох само, за да видя какво има в поредният сайт за запознанства. В началото заваляха предложения от доста безинтересни мъже, но в момента, в който Димитър ми писа всичко придоби друга светлина.

Димитър както също като мен обича да чете книги и да посещава концерти, ние сме от по-старото поколение.  В нашият град Стара Загора има опера, която можем да посещаваме и също така препоръчвам на всички. Държавна опера Стара Загора

Понеже аз съм доста скептична исках да проверя дали е сериозен. Писахме си почти 5 седмици и чак след това през месец януари се видяхме. Тези 5 седмици ми се сториха като 5 дена, защото с него винаги имаше какво да си кажем и да коментираме наистина интересни теми – култура, изкуство, спорт и разбира се нашата мила България. Сега живеем заедно и се опитваме да наваксаме пропуснатото.

Благодаря Ви от сърце! Имате моето съгласие да публикувате този мейл във вашият сайт.

 

Поздрави

С.А. от Стара Загора