Запознанства с жени – в търсене на правилната жена

 

Седейки вечерта пред телефона с включен телевизор или радио на заден фон, за да озвучава и без това скучното ни ежедневие, гледам втренчено из контактите си, но там няма нищо. Бърз преглед на социалните мрежи – също нищо интересно, едно и също. Политика, спорт, малко смешни клипчета и тези досадни познати, които непрекъснато пускат щастливи снимки на перфектните си семейства… О! И на мен ми се иска да имам такова семейство, но не не, аз съм роден да бъда сам, да бройкам, защото може би ме е страх или не знам как да задържа жена при себе си.

 

zapoznanstva s jeni, запознанства с жени, obich.net

 

 

Всъщност, аз съм съм много свестен и мога да бъда верен на правилната, стига тя да ме обича и да ме приеме без претенции и високи изисквания.  Да, но както вече се убедих преди малко в телефона, все едно и също! Вече пробвах дискотеки, барове, кафенета, все едни и същи. Времето ми минава, остарявам, жените вече са с по един развод и деца, от другите нищо не става.

Много хора стигат до подобни мисли, но скъпи читатели, искаме да Ви дадем надежда, че светлина в тунела винаги има! Стига да искате да я достигнете.

Онлайн запознанствата са една невероятна алтернатива, която разбира се освен плюсове носи и своите минуси като например – идентификацията на вашият събеседник.

 

Нека се съсредоточим върху положителните неща, които сайтовете за запознанства ви дават.

 

 • Не се налага да се премествате от мястото където се намирате, за да установите или поддържате контакт.
 • Общувате премерено, ако на живо се притеснявате в началото, то тук може да помислите добре върху това, което ще напишете.
 • Не се налага да сте в перфектна форма по всяко време.

 

Не забравяйте, че сайтовете като Obich.net не са много по-различни от реалната комуникация. Трябва да умеете да водите разговор. Ето няколко от най-честите грешки при започване на разговор при запознанства с жени.

 

 • Постно и безсмислено „Здрасти“ . Така ли бихте заговорили една жена в ресторант или на площада ? В очакване тя да продължи разговора. Това много рядко се случва и е почти нерелеастично.
 • Твърде малко информация за себе си. Доброто представяне води и до по-голям интерес. Споделете кой сте, с какво се занимавате, какво търсите. Ако жената от другата страна има интерес към тези неща, тя със сигурност ще Ви отговори.
 • Искате лична информация след първия контакт. Не забравяйте, че точно това е едно от предимствата, хората да останат за момент анонимни, докато са сигурни, че искат да продължат разговора си с Вас.
 • Очаквате среща след 3 изречения, без да знаете нищо един за друг. Преди да очаквате лични контакти и срещи трябва да има за какво да говорите. Как би проекла среща, на която Вие отивате и след 5 минути разговор разбирате, че всъщност човекът от другата страна има деца, а вие не приемате това. Или пуши, а вие не търпите цигарен дим.
 • Искате фейсбук . Повечето хора споделят лична информация, която не са готови да разкрият на всеки, с който разговарят от 2 минути.
 • Вулгарни и неприлични предложения. Ние сме сайт за сериозни запознанства, ако търсите мимолетни удоволствия, най-добре изтрайте вашият профил и не си губете времето.
 • Правилна профилна снимка. Първото впечатление е най-важно. Всички снимки се одобряват от модератор преди да бъдат показани в сайта. Моля, спестете ни времето както и вашето. Неприлични снимки или неподходящи (сниман гол до кръста по шкембе в хола, където е разхвърляно, или с 5 пияни приятеля) няма как да бъдат одобрени.
 • Попълнете вашето описание в профила. Дамите желаят повече информация за Вас.